Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet egész nap fűzőt...

Hogy lehet egész nap fűzőt hordani, de most komolyan?

Figyelt kérdés
:O
2015. szept. 7. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Úgy, mint bármi mást.

De én is megkérdezhetem, hogy hogy lehet egész nap kibírni nejlonharisnyában és magassarkú műbőr cipőben...?

2015. szept. 7. 20:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak úgy furának tűnik hogy valaki egy kényelmetlen cuccot hord egész nap :D
2015. szept. 7. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Kinek mi a kényelmetlen... Egy "betört", minőségi, jó méretű, jó fazonú és normálisan meghúzott (nem bélszorongatósan) fűző nem kényelmetlen. A műanyag merevítéses vackok, azok kényelmetlenek.

De továbbra is áll a nejlonharisnyás, magassarkús példám, mert szerintem meg azok halál kényelmetlen és idegesítő ruhadarabok.

2015. szept. 7. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
talán neki nem kényelmetlen
2015. szept. 7. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Acélmerevítős fűző nem kényelmetlen egyáltalán. A műanyag az igen.
2015. szept. 7. 23:42
 6/7 Lilliee ***** válasza:
Ugyanúgy, mint bármilyen ruhadarabot. A fűzőt is lehet kényelmesen hordani, nem kell azt könnyfacsaróan szorosra húzni. Nekem is vannak fűzőim, acélmerevítősek, és imádom őket hordani.
2015. szept. 8. 17:40
 7/7 Kamionmondom ***** válasza:
Simán lehet! Egy jó minőségű, gondosan betört acélmerevítéses fűző egyáltalán nem annyira kényelmetlen mint gondolja az aki sohasem próbálta még. :) A harisnya és magassarkú kombó tényleg sokkal kényelmetlenebb cucc.
2017. dec. 11. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!