Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mégis ezek a fiuk hogy lövik...

Mégis ezek a fiuk hogy lövik be így a hajukat?

Figyelt kérdés
Levagattam oldalt a hajam de ha megszarítom ugy nezek ki mint egy páva ami nagyon nem célom. Hogy tudnék az alabbi kepekhez hasonlo hajzatot csinalni magamnak ? A hossz megvan hozzá de nem áll így be vagy full egyenesen lelapul vagy feltudom állítani de akkor pávás.
2015. szept. 6. 17:27
 1/10 A kérdező kommentje:
2015. szept. 6. 17:27
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Ilyen haja alapból a páwáknak van mint amilyen te vagy. Nem mindegy hogy milyen páwa vagy?
2015. szept. 6. 17:33
 3/10 A kérdező kommentje:
2015. szept. 6. 17:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Értelmes ember lehetsz azért van kulonbseg a fent mutatott kep es a pawak kozott. Regota tetszik ez a haj stilus meg messze a pawak elott nem fogom megvaltoztatni emiatt a stilusom, velemenyem. Ha te latsz egy ruhat ami tetszik de masnap meglatod egy pavan mar nem is tetszene a ruha?
2015. szept. 6. 17:38
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Ugye tudod, hogy ez is nagyon "páwás" haj. Amúgy csak begöndörítik.
2015. szept. 6. 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezeknek a fiúknak alapjáraton göndör, hullámos a hajuk és magáll magától. Legalábbis ezek természetes hullámoknak tűnnek.
2015. szept. 6. 17:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Nyilván nem tetszik olyan ruha amit a páwák hordanak mert nem vagyok ez:)

Ha tetszene akkor az lennék.

Igen mindenkinek minden tetszik már régóta ami most divat véletlen sem azért mert mindenkinek olyan van:D

2015. szept. 6. 18:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Közel sem tetszenek a pavak es azok ruhazata ugy gondolom eleg egyedi stilusom van ami messze nem pavas mindossze ez a hajstilus ami tetszik ez olyan nagy problema?
2015. szept. 6. 18:47
 9/10 anonim ***** válasza:
PÁWA: :D
2015. szept. 6. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem természetesen göndör/hullámos haja van a képen látható embernek, így ha neked egyenes hajad van lehet nem fog sohasem így állni, ha csak be nem göndöríted, de azért ne férfi vagy mi lennél, a göndörítés, pöndörítés maradjon meg a lányoknak! :)
2015. nov. 26. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!