Szerintetek éjszakai vagy nappali fogszabályzó kellene?
Csak szakember tudja, hogy milyen fogszabi kell :)
Ha maganra mentetek akkor lehet kérni porcelán ('lathatalan') fogszabit, de az drágább :/
És fogorvosnal vagy fogszabis fogorvasnal voltatok?
Nincs mit :D
Akkor igazából szuleidtol függ, hogy milyet kapsz ( mármint az anyagi helyzettől)
Bár nem tudom neked lehet-e de másod unokatesomnak olyan volt, hogy az első 8 fogan porcelán, a hatsokon fém fogszabi
Szóval csak közelről lehetett látni, hogy fogszabija van :D és így olcsóbb volt , mintha az egész porcelán
De ő már elmúlt 18, szóval így, hogy 13 eves vagy nem tudom, hogy lehet-e ilyet :/
Szerintem teljesen felesleges az éjszakai. Az arra jó, hogy mikor már leszedték az állandót, ne menjenek vissza a fogaid a régi helyükre.
Több ismerősöm is azt választotta (éjszakait), és csak a baj volt velük. Van, akinek már vagy 4-5 éve megvan, olyan lassan dolgozik (nekem 7 hónapig volt állandóm), de van, aki meg nem is használja rendesen.
Plusz még egy negatívum: eltörik. Én pár hónapja kaptam meg, és hát a 3. hónapban naná, hogy leejtettem. Szét is tört. Átszámítva 12.000 forintomba került, hogy megcsinálják...
Szóval csakis állandó.;)
nekem is lesz fogszabályzóm,és múlt héten vette le a méretet ,amúgy én kövest vagyis tappancsost akartam,de azt mondta nem kell nekem nappali fogszabi,mert csak az első két fogam áll elég furán,mert kiskoromban leestem a szekrényről xDD talán a 4. pólctol és utána meg egyszer a tesom is bevert egyet a fogamba(véletlenül) és talán 9 éves korom óta úgy állnak,amúg voltunk vagy 100 fogorvosnál csak egyik sem tetszett anyának,úgyhogy ez maradt ez a jó fogdoki,aki amikor levette a méretet össze maszatolta a fejem és bajuszt rajzolt nekem xDD de én szeretem,tök kedves...na igen és azt mondta éjszakai kell és mutatott valami nemtom milyen fogszabit,hogy olyan lesz és oda jött egy lány,talán 21 éves neki is úgyan olyan fogszabályzója volt,mint amilyen nekem lesz és mutatta a képeken régen hogy néztek ki a fogai és hogy most és gyönyörüek lettek a fogai és még hófehérek is,úgyhogy nekem ezt ajánlotta amúgy 6 hónapot kell hordjam azt mondta ...huh de sokat írtam,fáj a kezem :"DDD
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!