Randiznál velem? Esetleg mást?
Figyelt kérdés
Előzőleg feltettem a kérdést 3. személyben, nem akartam 1. személyben írni, mert így anonimusba se mertem, de üsse kő.
2010. márc. 11. 20:55
2/11 anonim válasza:
Pff.. Nem. :D
Előző kérdésedre visszatérve pedig. Ha eltakarnánk a fejed olyan lenne mint egy fiúnak, bocsesz. Ja és basszus hány éves vagy te, hogy ilyen kérdéseket teszel fel, hogy "Esetleg mást?" Ez pontosan mire is értetted???
3/11 A kérdező kommentje:
Csók, puszi, amúgy szemembe sütött a nap.
Semmi komolyra nem gondolta, sexelni nem akarok, még ügyelek a süzességemre.
2010. márc. 11. 21:12
4/11 anonim válasza:
Semmi baj a külsőddel, csak még gyermek vagy! :-)))))
5/11 anonim válasza:
Én randiznék veled ha nem zavar hogy én is lány vagyok és kb. 10 évvel idősebb nálad:D
6/11 anonim válasza:
A leszbikus pedofil mindenedet. :D
Inkább velem randizz. :P :D
7/11 anonim válasza:
na most vagy elmebeteg vagy, de amit inkább hiszek, hogy irigykedsz erre a csajra, vagy valamiért bosszút akarsz állni rajta, ezért feltöltötted a netre a képét. amúgy hány éves 12? :D
9/11 anonim válasza:
A kép alapján nem lehetsz több 12-nél. Szóval még pár évet öregedned kell, hogy egyáltalán bárkivel is randizhass. Sajna még nem vagy abban a korban, így erre a kérdésre nem tudok válaszolni, mert nem akarom, hogy pedofíliával vádoljanak. Egy 12 éves még gyerek, álmodni se merjél bárkivel is randiról, neked még más dolgokkal kell foglalkozni.
10/11 anonim válasza:
én vigyáznék a válaszokkal nehogy anyuci utána itt hisztizzen a buta lánya miatt. miért bosszantod a hülyeségeddel a népet??? 2 percet vettél el az időmből a gyerekes kérdésed miatt. azt hittem valami jó kép lesz, erre ...egy kislány! a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!