Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Randiznál velem? Esetleg mást?

Randiznál velem? Esetleg mást?

Figyelt kérdés

[link]

Előzőleg feltettem a kérdést 3. személyben, nem akartam 1. személyben írni, mert így anonimusba se mertem, de üsse kő.

2010. márc. 11. 20:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én igen
2010. márc. 11. 20:58
 2/11 anonim ***** válasza:

Pff.. Nem. :D

Előző kérdésedre visszatérve pedig. Ha eltakarnánk a fejed olyan lenne mint egy fiúnak, bocsesz. Ja és basszus hány éves vagy te, hogy ilyen kérdéseket teszel fel, hogy "Esetleg mást?" Ez pontosan mire is értetted???

2010. márc. 11. 21:09
 3/11 A kérdező kommentje:

Csók, puszi, amúgy szemembe sütött a nap.

Semmi komolyra nem gondolta, sexelni nem akarok, még ügyelek a süzességemre.

2010. márc. 11. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Semmi baj a külsőddel, csak még gyermek vagy! :-)))))
2010. márc. 11. 21:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én randiznék veled ha nem zavar hogy én is lány vagyok és kb. 10 évvel idősebb nálad:D
2010. márc. 11. 22:24
 6/11 anonim ***** válasza:

A leszbikus pedofil mindenedet. :D

Inkább velem randizz. :P :D

2010. márc. 11. 22:29
 7/11 anonim ***** válasza:
na most vagy elmebeteg vagy, de amit inkább hiszek, hogy irigykedsz erre a csajra, vagy valamiért bosszút akarsz állni rajta, ezért feltöltötted a netre a képét. amúgy hány éves 12? :D
2010. márc. 11. 23:01
 8/11 anonim ***** válasza:
nem
2010. márc. 14. 09:18
 9/11 anonim ***** válasza:
A kép alapján nem lehetsz több 12-nél. Szóval még pár évet öregedned kell, hogy egyáltalán bárkivel is randizhass. Sajna még nem vagy abban a korban, így erre a kérdésre nem tudok válaszolni, mert nem akarom, hogy pedofíliával vádoljanak. Egy 12 éves még gyerek, álmodni se merjél bárkivel is randiról, neked még más dolgokkal kell foglalkozni.
2010. márc. 14. 10:27
 10/11 anonim ***** válasza:
én vigyáznék a válaszokkal nehogy anyuci utána itt hisztizzen a buta lánya miatt. miért bosszantod a hülyeségeddel a népet??? 2 percet vettél el az időmből a gyerekes kérdésed miatt. azt hittem valami jó kép lesz, erre ...egy kislány! a
2010. márc. 14. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!