Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan hasznalod a parfumot?

Hogyan hasznalod a parfumot?

Figyelt kérdés

eleg hulyen tettem fel a kerdest :S Annyi kerdest lehetett mar itt olvasni kedvenc parfumokrol, stb,de arrol, hogyan kell " helyesen" parfumozni magad, nem talaltam.

Ti hogyan csinaljatok, hogy ne legyen tul eros az " illatcsik" amit huztok magatok utan, de azert erezni lehessen? En sokszor felek, mivel az orrom mar megszokta az illatot, hogy tul sokat tettem magamra, ( figyelem is a korulottem levok reakciojat :D), sokszor meg azon agyalok, mi van ha nem is erezni..

Ti hogyan kerulitek el hogy a kornyezetetek ne ajuljon el , de erezzek azert? :D

2010. márc. 11. 17:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kettő fújást nyakra, kettő a levegőbe. Aláállok és a hajam átveszi az illatot és tovább megmarad.
2010. márc. 11. 17:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Számomra három fújás a nyakra bőven elég.
2010. márc. 11. 17:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
4-5 fújás
2010. márc. 11. 18:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

uhh :S lehet h a kb 20 apró fújás sok?

de hát nem érzem soha.. más meg mindig dicséri hogy milyen finom illatom van :)

am. olyan parfümöt használok ami ilyen dezodorált változat szal hamarabb elmegy az illata, lehet h azért nem erős rajtam

2010. márc. 11. 18:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
2 fújás a nyakra, 2 a csuklóra.
2010. márc. 11. 18:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy egy picit offolok, de én sosem értettem, hogy csuklóra miért fújnak!? Szerintem semmi értelme, de aki odafújja magyarázza el légyszi. :)

Amúgy én kb. 4et fújok nyakra. Viszont szerintem ez parfüm függő, mert volt olyan parfümöm, aminél az egy fújás is olyan erős volt.. :S

2010. márc. 11. 18:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Nyak 2, csukló 2. Néha hajra is egyet. A mostani amolyan olcsó húsnak híg a leve kategória.. :S Csuklóra azért "kell" amiért nyakra. Ott az ütőered ezért ott melegebb a bőröd, jobban párologtatja,jobban érződik.
2010. márc. 11. 18:33
 8/13 anonim ***** válasza:
kettőt szoktam nyakra, és egyet a levegőbe és belesétálok :D
2010. márc. 11. 18:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Két csukló, kulcscsont, levegőbe egy és belesétálok még egy és a hajamat.
2010. márc. 11. 18:46
 10/13 anonim ***** válasza:

4-5 a nyakamra,2 a csuklóra,4-5 a hajamra.De a hajamra ritkán fújok.

22/L

2010. márc. 11. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!