Tényleg kövér vagyok vagy csak én látom így?
168 cm 64 kg vagyok és 33 kilót fogytam több mint egy 1 alatt... nagyon sokan mondják hogy már jó az alakom ne fogyjak többet de én nagyon kövérnek látom magam a tükörben. A derekamat mikor a kezemmel megmérem nagyon karcsú (már a bordáimat érzem) de a tükörben egy hatalmas hájas valami. Depresszióm van és pánikbetegségem. Egy nap alatt 300 kcalt eszek és bűntudatom van még ennyivel is. Amilyen édességet megkívánok azt csak megrágom majd kiköpöm mert azt gondolom magamban hogy méreg. Mennyit kéne fogynom hogy jól lássam magamat mert ebbe beleőrülök...mindig a kalóriát számolom egész nap, ha véletlenül átlépem a határaimat már bűntudatom van. Pár hónapja még vagdostam is magam büntetésként. Tényleg kövér lennék?
15/L
Képet küldhetsz
De lehet van némi testképzavarod, vagy ilyesmi. De ahogy mondtam: vékony nem igazán lehetsz ezekkel az adatokkal. Konkrét véleményt majd úgy is csak a képet látva tudok mondani
képet még mindig nem küldtél :D
egyébként lehet meg kéne látogatni egy orvost, szakembert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!