Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam?

Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom,sok ilyen kérdés volt,de engem is érdekelne.

14/L

2010. márc. 10. 21:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon bájos, kedves arcocskád van:)

ami nagyon jó lenne és még jobban ki tudnád emelni a vonásaidat: egy kis smink és egy szuper frizura:)

ha van egy kis időd és nem mész sehova, gyakorolgasd a különböző sminkeket, így ha véletlen nem úgy sikerül, lemosod és kész:) a neten sok szép sminkes videót találhast, amiből sokat tanulhatsz, vagy vannak sminktanfolyamok, amik nem sokba kerülnek:) itt megtanulhatod, hogy mi az ami jól áll és mi az, ami nem:)

egy smink nagyon sokat jelent:)

hajszínbe és frizurába is próbálj ki párat, vagy szakembertől kérj tanácsot:)

amúgy így is nagyon aranyos vagy, nem azért írtam ezeket, csak pár jótanács:)

sok sikert:)

2010. márc. 10. 22:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy le leszek pontozva, ez van. Őszinte kérdésre őszinte válasz. A képen kimondottan csúnya vagy, attól még, hogy aranyosnak tűnsz. Szerintem a kettő nem áll összefüggésben. Az előző válaszolók által leírt dolgokkal valóban lehet javítani, de szép valószínűleg sosem leszel, inkább csak nem csúnya, azaz átlagos. De nem kell elkeseredned, te is meg fogod találni azt, akinek te vagy a leggyönyörűbb az összes nő közül. Fel a fejjel!
2010. márc. 11. 11:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem sértésképp, de tipikus cigányos fejed van. Ennek ellenére persze aranyos.

A szemöldököd meg a hajad viszont nem stimmel. Festett?

2010. márc. 11. 12:03
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem átlagos, de nekem szimpatikus vagy :)
2010. márc. 11. 19:10
 15/15 anonim ***** válasza:

IRÁNY A SZÉPSÉGSZALON!!

és ezt most nem azért mondom,hogy megbántsalak...

2010. márc. 16. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!