Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lányok miért nem szőrtelenít...

A lányok miért nem szőrtelenítenek rendesen?

Figyelt kérdés
Számtalanszor tapasztalom,hogy igényes,ápolt csajok nem szőrtelenítik az alkart,bajuszt és/vagy popsi vágatot...ez nem igénytelenség?

2015. aug. 26. 16:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Éngyakorlatilag nyáron az egész testemet szőrtelenítem Nagyon sok macera van vele,ezt nem csinálja mindenki.
2015. aug. 26. 16:37
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Az alkart csak azoknak kell, akiknek erős, sötét szőr van rajta. A szőke pihékre is pfujjogsz?
2015. aug. 26. 16:40
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Az alkaromat sosem szoktam és nem is fogom,hiszen alig látszik és ritka a szőr rajta.

Bajuszt is felesleges,ha nincs is...

Hogy írhatod akkor mégis azt,hogy igényes,ápolt csajok,ha szerinted ha szőrös az alkarjuk igénytelenek :P

2015. aug. 26. 16:52
 4/14 Sunshinedoll ***** válasza:
93%

Miért lenne igénytelenség? A testszőrzet a világ legtermészetesebb dolga, mindenkinek saját döntése, eltávolítja-e vagy nem.

Ha igénytelennek tartod a szőrt egy nőn, akkora férfiaknak miért szabad igénytelenül kinézniük?

Ha a testszőrzet valóban igénytelenség, holnaptól nem akarok látni egy szőrös pasit sem.

2015. aug. 26. 16:55
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Az alkaromon nem látszik a szőr mert világos, mellesleg mindenhol van szőr, akkor borotváljuk a hátunkat, hasunkat, stb? Naponta hogy ne legyen borostás? Kinek van ennyi ideje szerinted?

Az sem igénytelenség ha full szőrös egy nő... a szőrtelenítés csak egy divat, nem kötelező senkinek.

6/14 anonim ***** válasza:
86%

Tiniként volt divat, hogy alkart szőrtelenítenek, amit kifejezetten utáltam. Ha nem erős, fekete a szőr nincs vele semmi gond.

Mivel alul alapból csak vágom, így a popsi is marad.

De amikor borotváltam, akkor is maradt, mert ott is csak pihék voltak, egyrészt nehéz leszedni, mert olyan pózok kellenek hozzá, másrészt meg a fenekemet hagyják békén :D

7/14 anonim ***** válasza:
82%
Keress egy plázap..csát, akinek annyi a dolga,hogy egész nap magával foglalkozzon és neked szépítkezzen, szőrtelenítsen! Az igazi nőket (igen,akikben van hiba is) hagyd meg a férfiaknak.
2015. aug. 26. 17:01
 8/14 anonim ***** válasza:
91%

Tudod, a nők is emlősök, akik szőrrel a testükön születnek. (Biosz óra, kb. 5. osztályos tananyag.) Akkor az egész testet le kéne szőrteleníteni, mert egyeseket ez zavarja?

Szőke vagyok és világos szőrzetű, vagyis szőrzet terén elég szerencsés, szóval kapaszkodj meg, de még a combomat sem vagyok hajlandó szőrteleníteni, mert minek? Ja, hogy van, akit zavar az, hogy a pihécskéim a napsütésben árnyékot vetnek? És? Az nem az én bajom, hanem az övé.

2015. aug. 26. 17:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem igénytelenség, hanem természetesség.
2015. aug. 26. 17:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
ne aggódj ugyanez a probléma a pasiknál is meg van. Te mindig tökéletesen csupasz vagy mindenhol? :P
2015. aug. 26. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!