Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért figyelnek? Szép lennék?

Miért figyelnek? Szép lennék?

Figyelt kérdés
Az idősebb korosztályból sokan mondják,hogy szép vagyok meg minden..de az én korosztályomból a fiúk nem mutatják ki vagy nem mondják és ezáltal még kevesebb az önbizalmam..mintha nem kellenék nekik.Elégedetlen vagyok az alakommal (vékony kategória).Bár sokszor van,hogy összenézek fiúkkal vagy látom,hogy figyelnek..1 fiú mondta (bátyámon kivűl..:Dhaha),hogy csúnya vagyok de az akkor volt mikor veszekedtünk..szóval nemtudom,hogy komolyan gondolta vagy sem.Régebben sokat beszélgettem korombeli fiúkkal,kerestek is de manapság nem pedig szerintem azért szépültem.Fiúk nálatok mit jelent 3 mondattal feljebb a dolog?(ha figyeltek egy lányt) Vagy azért figyelnek mert csúnya vagyok..?:D
2015. aug. 25. 17:35
 1/5 A kérdező kommentje:
opsz.lemaradt 16/L
2015. aug. 25. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
A szépeket szokták megnézni, vagy aki már annyira ronda hogy muszáj megnézni... de az ritkább.
2015. aug. 25. 18:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak egy fiú sem közeledik felém és szerintem már benne vagyok abban a korban.Nem vagyok igénytelen szerintem minden oké ,szép a hajam,körmeim szóval..nemtudom mi a probléma vagyhogy egyáltalán van-e probléma..
2015. aug. 25. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy elérhetetlennek tűnsz és azért nem közelednek,mert gondolják,hogy biztosan van barátod. Vagy egyszerűen nem mernek. Ha pedig kicsit érettebbnek nézel ki a korodnál akkor azért is lehet,hogy az idősebbek néznek meg. :)
2015. aug. 25. 20:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Együttérzek veled, kérdező (ugyan nekem van barátom),de ha megyek az utcán egyedül (egy tök átlag ruhában,semmi sminkkel),akkor is jönnek a beszólogatások,leszólítások,bámulások.. Pedig nem gondolom magam egy gyönyörűségnek,viszont ápolatlan sem vagyok.Szóval letudom annyival a dolgot,hogy tetszik nekik az összkép és ennyi.Nyugi,a mai fiúk a Dósa Fannikára buknak,nem a normális lányokra!TISZTELET a kivételnek.:)
2015. aug. 26. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!