1/6 anonim válasza:
gondolom még nagyon fiatal, azért van ilyen alakja
így jó, de amúgy túl vékony és nem elég nőies
de ez változni fog pár év múlva, most jó
2/6 anonim válasza:
Az alakja nem rossz, csak a tartása, de lehet, hogy csak rossz pillanatban lett elkapva.
3/6 anonim válasza:
Én is arra tippelek hogy még fiatal, bár felnőttek közt is akad aki ennyire vékony. Én azt se mondanám hogy nem elég nőies, kivéve persze ha csak a szivacs miatt van melle. A tartása talán csak azért ilyen mert épp lép.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha más lenne az öltözködése nem lenne szembetűnő, hogy vékony. Mert azért nem egészségtelenül sovány, csak épp nem husis. :)
5/6 anonim válasza:
Nem olvastam el a többi választ, de szerintem jó alakja van :)
6/6 anonim válasza:
Nem túl sok minden látszik. Egy elkapott pillanat. Nem tökéletes a kép. Testtartás sem éppen jó, hogy pontosan meg lehessen mondani.
Amit látok, hogy vékony és ez az, ami tetszik. Így azt mondanám, hogy szép.
(de szemből is lehetett volna kép, ill oldalról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!