Tényleg fura a szám?
Hát akkor itt egy ellenvélemény:)
Szerintem nagyon szép és szexi a szád! Hidd el, sokan cserélnének Veled! Ne legyél kishitű, a pasiknak is tuti bejön:)
Én 24 éves Férfi vagyok..nekem személy szerint nem jön be ez a száj..Bár lehet,hogy az archoz nagyon is illik,de ugye mi ezt most nem látjuk csak a száját..Így viszont engem a hideg is kirázott tőle...Nekem a szép száj:felül keskeny,szép vonalú,az alsó ajak kicsit dúsabb mint a felső...
Férfi létemre engem is idegesít ha valaki nem tudja szépen összezárni(becsukni) a száját..
Bocsi, de szerintem is olyan mintha megcsípte volna valami... nagyon csúnya :S
Sajnállak... De ezzel nem lehet mit csinálni...
Hát nekem sem tetszik túlzottan, de bunkó aki azt mondta csúnya. Attól mert nekem nem tetszik még nem teszek rá megjegyzést.
Valóban picit furcsa, vagyis inkább úgy mondanám nem megszokott. De sokaknak tetszik az ilyen száj is.
Ne légy elkeseredve, lehet az arcoddal együtt más véleményen lennénk és lehet, hogy nagyon is illik az arcodhoz és összességében szép.
furcsa
szerintem azért mert a felső ajkadon a két ív túl távol van egymástól.
de figyelj csak! KÜLÖNLEGES VAGY ETTŐL!!
:)
sztem nem tul szép :S
de lehet h arccal 1ütt meg tökre jo:)
Nekem nem tetszik. Fölül az a kis V-betű, ami mindenkinek van, neked nagyon nagyon széles.
De nyugtasson az, hogy különleges (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!