Milyen táskát vegyek suliba (11. osztály)?
Figyelt kérdés
Valószínűleg jövőre is sok cuccom lesz, szóval olyan kell, amiben elférnek és ami el is bírja. Viszont, amiket eddig láttam hátitáskákat vagy túl sportosak voltak és ez egyáltalán nem az én stílusom vagy pedig gyerekesek, ami szintén nem tetszik és nem nekem való. Oldaltáskákkal hasonlóan állok, de szerintem nem is elég nagyok, a női táskákkal pedig szintén ez a helyzet. Léteznek lányosabb, szebb vagy picit csinosabb :) hátitáskák? Hol lehetne ilyesmit kapni?2015. aug. 20. 20:40
1/2 anonim válasza:
A papírírószer üzletekben nagyon jókat lehet kapni, de ha nem számít mennyibe kerül akkor ajánlom a Nike táskáit. Rózsaszínekből sokféle van csajos és sportos is egyben sok minden fér bele vagy van még a Puma. Iskolakezdésnél minden tele van írószerekkel meg kellékekkel. Járj nyitott szemmel és Budmilt ne vegyél. Már nem márka egy kalap sz...
2/2 anonim válasza:
Én is most megyek 11-be. :D
Egyetértek az előző válaszolóval, ha nem gond az ára, akkor egyértelműen nike, puma,vagy adidas. Sokféle mintában, színben és fazonban kaphatók, és nagyon jól bírják a strapát. Én 3 éven keresztül nyüstöltem gimiben egy nike táskát. Idén vettem egy újat, mert már meglátszott rajta egy kicsit az a pár év, de sosem szakadt le a pántja, vagy ment tönkre a cipzárja, míg másnak igen, pedig 10-ben szinte mindennap zsúfolásig tele volt könyvekkel.
Én ilyet vettem [link]
Persze vannak lányosabb táskák is, nálam a nagyság volt a mérvadó aztán a kinézet.
Egy táskás boltban vettem az enyémet, de interneten is lehet rendelni.
Itt talán még szélesebb is a választék.
www.etaska.hu
www.iskolataska.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!