Matt vagy fényes körömlakkot vegyek? Milyen márkától vásároljak körömlakkot?
az avon szerintem drága, hisz 2x annyi, mint a jó drogériás lakkok, és ha rendeled katalógusból, akkor nem a valódi színt látod.
nektek nem tűnt még fel, hogy amikor 20 féle szín van a katalógusban, az mind számítógépes színkeverés, mindegyiken tökéletesen ugyanúgy van a fénycsík, azok nem valódi körmök, hanem csak photoshop-pal vannak megalkotva a színek egy körömformára.
essence szerintem is jól fed, és sok élénk fiatalos szín van. én hófehéret vettem, 1 rétegben sem rossz, de 2 az igazi. viszont elég sűrű. asszem 550 ft volt.
ami nálam a nyár abszolút slágere, a Miss Sporty Clubbing Colour palettája. A fehér kupakos, rajta van, hogy 1 perc alatt szárad, és ez végre nem kamu!
Nagyon szép, élénk, telt színek, és tényleg pillanatok alatt szárad.
Más lakknál egy óra múlva is tudsz kárt okozni a manikűrödben, ennél 1 perc után már matathatsz. És nagyon jó a fedésük is, nem csíkoznak, jól terülnek, jó az állaguk, nem sűrűek, nem hígak.
Nagyon nyerő. És óriási választék van, idén engem a pinkes, lazacos, epres árnyalatok kerítettek hatalmukba, hát annyi hasonló van egymás mellett, hogy alig tudtam választani. Az ára pedig 380-550 között mozog, de Tescoban láttam már néhányat 280-ért is. nagyon tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!