Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik jön be jobban a pasikna...

Paris hilton kérdése:

Melyik jön be jobban a pasiknak? A felkaron vagy a vádlin a tetoválás egy csajon?

Figyelt kérdés
Nem tudom,eldönteni,hogy hova csináltassam..
2008. szept. 6. 20:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ahogy már többen is említették a 2 közül egyik sem az igazi. Bokára valami pici helyeset, vagy ilyen körbefutó mintát, laposkára/derékra már lehet valami nagyobbat. Úgyhogy ha akarsz tetkót, szerintem ezek közül válassz.
2008. szept. 7. 13:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem a lapockámon van tetkó éseddig csak dicsérték a pasik meg a csajok is.

40 évesen még egyáltalán nem csúnya a bőr (mondjuk ez emberfüggő)

különben meg akkor már kit érdekel hogy milyen

sztem addig amig fiatalok vagyunk mutogassuk utánna meg ugyis mindegy....nem kell már akkor mutogatni....

meg hát akkor már nem olyan cuccokba fogsz járni hogy mindened kint van

szóval szerintem jó dolog a tetkó

2008. nov. 3. 19:01
 13/14 anonim válasza:

Szia!Elsődleges szempont,h neked tetszen ott,ahol van.Nekem pl sok helyen van:)(vádli,boka,derék,lapocka)És mind a magam kedvéért van,mert NEKEM kell,h tetszen.S h a kérdésedre is reagáljak:szerintem ha e kettő közül kéne választani,akkor a vádlit ajánlom.A felkar tényleg olyan "férfias".Viszont ha az a fő tényező,h a pasiknak jöjjön be,hát derék,illetve lapocka.Viszont mondjuk az sem mindegy,h mit "varratsz" magadra,mert életed végéig látni fogod.Szóval csak okosan!:)

Üdv:Bia

2008. nov. 24. 00:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Vádlira szavazok. :)
2010. febr. 9. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!