Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » SportDirect.com-ról rendelés?

SportDirect.com-ról rendelés?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni:

-Kb. mennyi idő alatt jön meg a csomag?

-Kiszállítási díj mennyi kb?

-Megbízható?

[link]

Ezt szeretném megrendelni. A 7.5 méret az itthon 41.5?

2015. aug. 15. 16:21
 1/3 anonim válasza:

Kb. egy hét amíg megérkezik. A díja minimum 3600Ft, de ez a csomag súlyától és méretétől változik.

[link]

Itt a mérettáblázat. A 7,5-es nike, 42-es. A termékek alatt általában vannak hozzászólások és ott szokott lenni olyan, hogy a méret nem az amire számított a vásárló.

Én már sokszor vásároltam innen, de a minőség párszor már nem volt a legjobb...

2015. aug. 16. 08:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Az arénában lévő üzletükben nem volt 42-es, csak 41 és 42.5, az én méretem meg pont 7.5. Ezért szeretnék a webshopból rendelni, de attól meg félek, hogy mégsem lesz jó.

Az üzletben egyébként milyen gyakran van árufeltöltés?

Köszi a válaszod!

2015. aug. 16. 10:43
 3/3 anonim válasza:
Menj el egy boltba, ahol biztosan van 7,5-es cipő a márkából, próbáld fel, és ha jó, akkor rendelhetsz is egy akkorát, de érdemes +,- 0,5 méretűeket is felpróbálni a biztonság kedvéért. :)
2015. okt. 21. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!