Honnan tudok szerezni 5sos-os pólót?
Figyelt kérdés
Ebayen nem tudok rendelni mert otp-s a kártyám és nagyon szeretnék egy rajongói pólót. Más oldalakról meg nem akarok mert az pénz kidobás lenne mert nem adok egy pólóért 20 dollárt.2015. aug. 11. 19:48
1/3 anonim válasza:
A Pull&Bear-ben volt nem tudom hogy még árulnak e.
2/3 anonim válasza:
veszel egy sima fehér vagy fekete pólót kiválasztasz googleről egy png lógót és elmész egy olyan boltba ahol nyomtatnak pólóra és kész.Én is ezt csináltam,1500 forintból megvolt.
3/3 anonim válasza:
Az előttem lévővel egyet értek.Veszel olyan színű pólót amire szeretnéd a mintát,kinyomtatsz egy 5SecondofSummer-logót és elmész egy olyan helyre ahol ezzel foglalkoznak,vagy te csinálsz magadnak,úgy hogy veszel olyan papírt felragasztod a pólóra és rávasalod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!