Ez csak az én körmömmel lehet?
Figyelt kérdés
Szóval felrakattam épített zselé műkörmöt és már 3 hete fent volt kb amikor a fele elkezdett mozogni az egyik ujjamon úgy lejött hogy a körmöm teljesen beszakadt a másikon pedig ami lenőtt az a rész csak simán benne maradt a leesett műkörmömben. Erre persze egy jó darabig nem lehet másikat építeni de lehet nem is akarok ezek után :/ Ez az én hibám volt hogy így lejött vagy a körmösé is? Köszi a válaszokat előre is :)2015. aug. 11. 16:49
1/1 anonim válasza:
3 hét után én már menni szoktam töltetni,úgy lenő.Ha nem vagy,hozzászokva a hosszú körömhöz,elfelejted,akkor simán beütheted bárhová,amit észre sem veszel.Nekem is van ilyen a végén.Ez nem a körmös hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!