Nike Air Max Thea vélemény?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy eredeti Nike Air Max Thea cipőt a kényelem miatt.Az egyetlen gond,hogy elegánsan szoktam öltözködni.Egy csipkés pólóhoz pl.nagyon gáz?Szoknyához nyilván nem venném fel,de elegáns pólóval ciki egy ilyen sportos cipő?2015. aug. 10. 19:43
1/2 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzá tenni,hogy a cipő nagy része fekete,az alja lenne vagy fehér,vagy rózsaszín,vagy kék,azt még nem döntöttem el.
2015. aug. 10. 19:45
2/2 anonim válasza:
Szerintem vedd meg nyugodtan. Biztosan van olyan felsőd amivel jól mutatna, de szerintem egy csipkéssel pont nem nézne ki jól.
Én is inkább az elegánsabb stílust szeretem, de nekem is van pl converse tornacipőm és hordom is ha úgy van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!