Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg sokat változik egy...

Tényleg sokat változik egy nő, külsőleg 30 éves korától?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok.Mostanában mindenütt azt hallom,hogy a nők 30 éves koruk után "leírhatják" magukat.Elkezdenek hízni,hirtelen öregedni stb.Mellesleg inkább férfiaktól hallom...

Pedig sok 30 év fölöttit ismerek akik jól néznek ki.Bár az ellenkezőjét is láttam már...

2010. márc. 8. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
30-tól kezdődően lesznek a nők a leggyönyörűbbek!
2010. márc. 8. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
én is ugy vettem eszre, h egy nö igazan a 30 eveiben a legszebb. akkor teljesednek ki. Szoval sztem ne izgulj, majd tedd fel a kerdest 10 ev mulva :-)
2010. márc. 8. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Az igaz,hogy az anyagcsere 25 év fölött lassul,és a kilók is sokkal könnyebben(észrevétlenül)kúsznak fel,mint eddig.Én pl.eddig bármit megehettem,anélkül,hogy lesportoltam volna,most viszont látom a combomon,hogy ez így nem lesz jó:)Ennyi az igazságtartalma,de szerintem ez egyénfüggő.
2010. márc. 8. 14:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Csak akkor miért hallok olyan sok negatívat?Főleg férfiaktól...

2010. márc. 8. 15:06
 5/8 anonim ***** válasza:
...Mert a férfiak(tisztelet a kivételnek)mindig egyre fiatalabb nőt akarnak.Ezt jól mutatja az is,hogy a hirdetésekben 45-55 éves férfiak huszonkét éves lányokat keresnek.Vajon találnak is?:)
2010. márc. 9. 13:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Ez igaz!

És képzeld,Találnak is!

Most beszéltem egy 55 éves férfival akinek 19! éves barátnője van.Majdnem dobtam egy hátast!!!

A pasas tele van pénzel.De hát akkor is!Szerintem ez már beteges...Mindkét fél részéről...

2010. márc. 9. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
"A nők olyanok, mint a jó bor: az idő csak tökéletesíti őket." James Folett
2010. márc. 12. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:

apám mindig mondja h a nők szülés után csak szebbek leszenek (nem tudom te szültél-e)

amúgy meg gondolj a Dallas-beli nőkre. Szerinted őket le lehetne írni? :) egy csomó dögös 30-as, 40-es sőt még 50-es is van.

2010. márc. 12. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!