Izzadásgátló stift vagy dezodor esetleg parfüm?
Figyelt kérdés
Melyiket használjátok? Azon belül milyen márkájú?
Én Rexona izzadásgátló stiftet használok és semmi mást.A dezodor szerintem olyan gagyi.A parfüm meg különleges alkalmakra jó.
Szerintetek? Kort ínátok? Köszi! :) 20/L
2015. aug. 8. 14:12
2/3 anonim válasza:
Rexona deo stift vagy Isana golyós dezodort szoktam használni, mindkettő jól teljesíti a feladatát. A parfümöket nem szeretem, semmi értelmük nincs szerintem. Utálom az összevissza illatokat. Másokon is taszítónak érzem.
3/3 anonim válasza:
Régebben Nivea Fresh Natural fújós dezodort használtam (imádom csak meguntam :D) Utána a sima Dove fújosat használtam, most áttértem a stiftesre. Parfümöt a WestEnd alsó szintjén szoktam venni, kimértet. Nem drága és amiket eddig vettem illatok 4-5-6 órát simán kibírtak Mindkettőt használom minden nap. 15/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!