Ez a has nem mutogatni való?
Figyelt kérdés
Röviden: Egy ismerősöm szerint híztam és ezzel az állapottal már nem lehetne dicsekedni. Tényleg igaza van és fogynom kéne? Ennyire gáz? Komoly válaszokat szeretnék, persze tudom, hogy lesz olyan aki beszól.
Köszönöm!
2015. aug. 7. 17:28
1/14 anonim válasza:
Utcára szerintem nem baj, de hastáncolni azért ne nagyon menj:D
2/14 anonim válasza:
Jó bunkó ismerőseid vannak. Nincs semmi baj a hasaddal, szerintem csinos vagy és nyugodtan hordhatsz ilyen ruhákat. Az ismerősöd lehet, hogy csak irigy és most kárörvend (ha híztál kicsit) és próbál lehúzni.
3/14 anonim válasza:
Így elölről átlagos, de leginkább oldalnézetből szokott látszani ha nem szép egy has. Mondjuk ezen is lenne mit alakítani, mert a nulla izomzat nem valami nyerő senkin.
4/14 A kérdező kommentje:
Nem az izmon van a hangsúly :D Férfi ismerősöm mondta szóval nem hinném, hogy irigy. A ruha csak a hasam miatt van, nem az a kérdés, hogy hordhatom-e az utcán :D
2015. aug. 7. 17:40
5/14 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, az ismerősöd meg foglalkozzon a saját hasával!
6/14 anonim válasza:
Valószínűleg tetszel a férfi ismerősödnek, csak még nem tudja, hogy ez nem a megfelelő udvarlási mód.
Nekem nagyon bejön a hasad, nagyon szexi!
7/14 A kérdező kommentje:
19:09es! Ezen felnevettem :D Köszönöm :)
2015. aug. 7. 19:17
8/14 Rebellious Dead Lady válasza:
Ugyan ez hülyeség! Szerintem nagyon szép hasad van (az enyém is ilyen, csak napbarnítottba :D), még ha híztál is, mert az sem szép ha csontsovány vagy.
Na meg a nő hasizommal (?!) ezzel nem igazán értettem egyet. (Csak mellékes megjegyzés volt és nem provokálásként írtam.)
9/14 anonim válasza:
1-es, pedig hastáncolni kövérek is mehetnek és mennek is :D
Amúgy szerintem semmi baj nincs veled.
10/14 anonim válasza:
Neked fogyni? Ki volt az a bal**** aki ezt mondta? Ez így jó ahogy van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!