Szerintetek melyik a legszebb?
Divatboltot fogok vezetni és véletlen egybeesés, hogy pont autót is akarok venni. Csak a külsőt nézzük, ezért tettem ebbe a témakörbe, mert szeretném ha laikusok válaszolnának, befolyásoló tényező nélkül (mélyebb márkaismeret, egyik jobb motorikusan, fanatikusság, stb).
Kort és nemet is írjatok!
Link: [link]
nekem a második sor 1. és 2.ja tetszik a legjobban :3
17/L
Ha tényleg csak a külső számít, akkor egyértelműen az Alfa. Annak az autónak minden egyes kis részlete maga a stílus, és nem annyira tucat. Ahogy előttem is írták már, a BMW nagyon elcsépelt, minden diszkókirály olyannal rohangál, mert ribizlik erre nedvesednek, és ez beivódott a köztudatba is már.
Tisztában vagyok az összes autó műszaki tartalmával is, szóval a fenntartási költségekről ne beszéljünk.
Stílus szempontjából egyértelmű befutó az Alfa.
Egyedi, szép, stílusos, kiemel a tömegből.
Piros Alfa. :)
Az szép, figyelemfelkeltő, "menő". Én tuti azt nézném meg leginkább az összes közül ha látnám az utcán.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!