Justin Bieber egy divat ikon? Egy divat diktátor?
Figyelt kérdés
ha szabad így fogalmazni.2015. aug. 6. 22:27
2/8 anonim válasza:
én pedig megyek és megeszem nyersen a krémet!
3/8 anonim válasza:
Amúgy ez most tényleg én voltam Lilla.. xd de a többi nem :s
4/8 anonim válasza:
Justin Bieber egy stílust képvisel, és aki szinten azt képviseli vagy akinek tetszik ez a stílus annak lehet egy divat ikon esetleg egy divat diktátor.
5/8 anonim válasza:
Hogy lenne az? Gondolkodj már, könyörgöm, nem lehetsz ennyire buta...
Azt a ruhát veszi fel, amit a stylistok kiválasztanak neki és ráparancsolnak, hogy ma ebben leszel, mert ezzel a ruhagyártó céggel van szerződésed és őket fogod reklámozni.
A kifutókon sem a modellek a divatdiktátorok, hanem az az illető, aki megtervezte a modellekre ráaggatott ruhákat.
6/8 anonim válasza:
az előttem válaszolónak félig van igaza.Arra gondol,amikor pl volt a fehérnemű reklámja,vagy a Deicmann-os,viszont van,amikor csak simán kimegy az utcára gördeszkázni,ott senki sem öltözteti:D
8/8 anonim válasza:
Nem, mert épp hogy utánozza a mai divatos dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!