Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel szőrteleníthetnék? 17/L

Mivel szőrteleníthetnék? 17/L

Figyelt kérdés

Jelenleg borotvát használok.De 2-3 nap múlva vissza nő a szőr,és mindig megvágom magam.

Nem állunk jól anyagilag, epilátorra nincs pénz.

2015. aug. 2. 21:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Gyanta vagy epilátor a fájdalmasabb?
2015. aug. 3. 00:05
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem kérdezted a pasikat, de szerinted nekünk csak pofánk van ugye ? ;)

Tudod van aki arcon kívül is sok helyen borotválkozik...

2015. aug. 3. 09:12
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a borotva a legjobb. Nekem naponta kell borotválni, láb, comb, hónalj, de 2 perc az egész. Megvágni meg nem tudod magad normális borotvával, meg ha tisztában vagy vele hogy ne húzd élével oldalra, mert az akkor vág. Amúgy nem.

Egy penge kitart több mint fél évig, szóval egyáltalán nem drága. Pl Wilkinson Titanium. Nem az eldobhatós vacakok.

Epilátorom is van, de full sebes tőle a lábam szóval semmi értelme, rondább mintha szőrösen hagynám.

Gyantagépem is van, nem drága az sem, 300 ft egy patron bele, ami több alkalomra elég. De ehhez meg kell várni hogy kinőjön a szőröd. Szóval 2 hétig szőrösen kell járni 1 hét szőrtelenség után. Ennek én nem látom értelmét.

2015. aug. 3. 16:17
 14/18 anonim ***** válasza:
#12: az mar nem biztos hogy 100%-ig a pasi kategóriába esik....
2015. aug. 4. 14:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Baromság. Ismerek olyan férfit, aki még a szemöldökét is szedeti, viszont férfi a javából. De úgy igazán....

2015. aug. 4. 16:22
 16/18 Miike válasza:

Neked tanácsok hiányoznak, és nem feltétlenül egy epilátor, ami kockázatos, mert be is vállhat, ill. nem. Egyénfüggő dolog az.

Javaslom tekints meg videókat, hogy hogyan érdemes megfelelően borotválni. Szerezz be egy 5 pengés Venus-t, bőrkímélő borotvagélt (Satin Care), ill. a bőrődnek megfelelő testápolót. Ezek így összessen sem kerülnek annyiba, mint egy jó epilátor. Olcsót meg nem ajánlom.

Az epilátorról pedig többféle vélemény is van. Van akinél tökéletes a hatás, míg másnál annyira rossz, hogy már azt is megbánta, hogy megvette...

2015. aug. 22. 13:54
 17/18 anonim válasza:
Nekem az epilátortól pöttyös lesz a lábam és szőrbenövésem lesz. Nemrég kipróbáltam a gyantát és az jobb, kevésbé is fájt.
2015. aug. 22. 18:18
 18/18 A kérdező kommentje:
16: Felesleges volt a borotvát írnod. 2 nap múlva úgy is szőrös vagyok,hiába borotválom.
2015. aug. 22. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!