Az aszimmetrikus arc nagyon ronda?
Figyelt kérdés
Csináltam magamról egy képet és ugyebár az nincs tükrözve, és eléggé látni mennyire aszimmetrikus az arcom. Sok helyen olvastam, hogy csak a szimmetrikus arc a szép, de mondjuk Katerina Graham is szép, de neki is eléggé aszimmetrikus az arca.
(Itt látni)
Szerintetek?
2015. aug. 2. 21:09
1/5 A kérdező kommentje:
A tükörben észre se veszem, de képen nagyon durván látni, hogy az egyik szemem feljebb mint a másik stb.
2015. aug. 2. 21:11
2/5 anonim válasza:
Senkinek nem szimmetrikus az arca, legfeljebb az aszimmetria mértéke lehet eltérő.
3/5 anonim válasza:
Áhh a teen wolfban a Scottnak full felemásak az állkapcsa, de döglenek utána mind a sorozatbeli csajok, mind a rajongok.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2015. aug. 3. 00:58
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem csúnya. Nekem van 2 ismerősöm akin ez látszik, az egyiknek feljebb van az egyik szeme és nem zavaró. Viszont a másiknak az álla csúszik kicsit oldalra ami már sajnos nem túl szép,de ezek szerint neked nem ilyen gondod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!