Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a jobb? Ha teljesen...

Fiúk! Mi a jobb? Ha teljesen le van borotválva a punci vagy ha fazonra van?

Figyelt kérdés
2015. aug. 1. 18:43
1 2
 11/14 apababa válasza:
nyáron azt ápolgathatod. a hónálj szörzetet sem fazonirozod. csak a higénia miatt kell lekapni. a partvis ezt nem segíti.
2015. aug. 8. 19:57
 12/14 anonim válasza:
Lényeg hogy ne legyen Dzsungel.De ha a kettő közül kell választani:fazon
2015. aug. 10. 11:21
 13/14 Nagyak válasza:
Érdekes, nem gondoltam volna, hogy ennyire sok ember "szőrpárti". Magam a teljesen, de teljesen csupaszat szeretem, és mivel egyáltalán nem ugrik be róla egy csecsemő (szerencsére, mert le is lombozna aktus közben), emiatt szerintem a #10-es hozzászóló a beteg, ha ő erre asszociál. Nem tudom, elnézést, valahogy engem szúr, csiklandoz meg miazmás, jobban szeretem érezni a "bőrt a bőrön". Szóval nekem legyen kopasz! :-)
2015. aug. 11. 10:51
 14/14 becsei2007 válasza:
Fiatal lányoknak-teljesen csupasz,35 fölött-leszállópálya fazon ajánlott. A verejtéktől izzadt bozót -kerülendő.
2015. aug. 12. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!