Lányok ti szeretitek, ha egy fiú játszik a hajatokkal, vagy nem?
15-19 éves koromig fenékig érő hajam volt. Kifejezettem utáltam, ha játszottak vele. De ez nem a barátom hibája volt. Alapvetően mindenhol ott volt a hajam, beakadt, rákönyöltek, meghúzták, ráadásul minden embernek az volt az első mikor meglátta a hajam, hogy elkezdte fogdosni. Így nagyon nem bírtam a dolgot. Most már rövid (vállig ér) de még mindig bennem van ez, így nem szeretem :/
20 L
Nem érdekel különösebben, de nem zavarna. Persze ez nyilván csak a barátomra vonatkozik. Ha egy ismeretlen kezdene el szórakozni vele, az kicsit ijesztően hatna. Hosszú barna hajam van.
19/L
Én nagyon szeretem. Órákig babrálhatnák. Szintén az osztályban mögöttem ült egy srác aki piszkálta meg fonogatta,volt hogy majdnem bealudtam. :D Vállig ér a hajam és elvileg barna, a vége szőkés és az egésznek lilás beütése van a színezőtől..szóval tarka..:D
26/N
én imádom :D
a fiu padtársam egyenesen imád elbabrálni a hajammal :) én meg lassan őt imádom, akarom mondani a csivavákat imádom :$ *-*
hosszú sötétbarna hajam van. 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!