Srácok! Jessica Alba jó csaj?
Szerintem az, foleg, hogy fiatal anyuka,és elképesztoen jo alakja van.
ja, multkor kiprobaltam aa " chatroulett-et", klikkelgettem, egyszercsak a Jessica Albat latom a képernyon( korabban olvastam, hogy fent van néha, de nem hittem, de, meg ezek a Jonas brothersék is vagy kik) , mosolyog, én huuuuuuuuulye meg tovabbklikkeltem. A férjem mondja, te ez nem az a szinészno volt? de, az...:S
nem értem akinek nem tetszik azt mér kell lepontozni, amúgy szerintem Amy Lee szebb nála (Evanescence), a Christanna Loken (Terminator)is, a Christina Richi (Adams Family)is, Mila Kunis (párterápia) is szebb, és szexibb
az alakja meg sokkal jobban bejön pl ANNE HATHAWAY nek
KRISTIN KREUK nak
nekem Alba szája túl vastag és az arca hosszúkás, a teste túl vékony, a bőre barnás, a szemei kicsik, nekem a nagy cicás világos szemek jönnek be, a huncut tekintet, a teltebb homokóra alkat, a gyönyörű fehér bőr, és kevésbé cicababás öltözet, fekete vagy valami extrém frizura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!