Több piercinget szeretnék egyszerre ez lehetséges? Biztonságos? Veszélyes?
Figyelt kérdés
Egyszerre 8 piercinget szeretnék szúratni ez biztonságos?Szeretnék előtte bevenni pár fájdalom csillapítót és nyugtatott és egyszerre szeretném az összes piercingem megcsináltatni, ez lehetséges?Ha nem mennyire veszélyes?(Igen tudom pár napig utána biztos nem alszom :D)2015. júl. 24. 02:03
11/12 anonim válasza:
Egyelőre*
De amúgy én nem javaslom, utána hetekig egyszerre lesznek érzékenyek, képtelenség annyi helyre vigyázni, hacsak nem egy ágyban fekszel.
A középút talán az, hogy ami az arcodon van azokat egyszerre csináltatod és a többit külön.
12/12 anonim válasza:
Veszélyes a mellbimbó-piercing, azt hallottam, de kipróbálhatja, kipróbálhatod - ha gondolja. Elfertőződhet, ráfolyik az izzadás, begennyesedhet inkább, mint máshol lévő piercingek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!