1/12 anonim válasza:
szép ez a szem
A szemöldökre kellene kicsit rádolgozni...
2/12 anonim válasza:
Szép a szem nagyon. Nekem a barna szem tetszik a legjobban.
3/12 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen, csak kék.
Amúgy nagyon szép szemed van, mindig is barna szemet akartam.
De a szemöldököd tényleg megritkíthatnád kicsikét..
4/12 anonim válasza:
Sztem nagyon szép.Én mindig is barna szemet akartam jobban is illene hozzám.De sajna nemazt kaptam.
És a szemöldököt télleg igazíttasd meg.Vékony legyen illik a barnához.;-)
5/12 anonim válasza:
Nagyon szép. A szemöldököd is, én nem szedetném ki egész vékonyra :)
6/12 anonim válasza:
nagyonszép :) nekem kék a szemem. és nem tudom melyik tetszik.. a különlegesek. vannak ilyen nagyon szép barnák mint pl a tied. van kékesszürke meg zöldesebb ami nagyon szép tud lenni :)
7/12 anonim válasza:
ja és nehogy kiszedesd a szemöldököd mer sztem ez tökjo és a vékony az ronda :D utcsi voltam
8/12 anonim válasza:
Nekem is a barna tetszik a legjobban, nekem is az van, de van lila színű kontaktlencsém :D :) a kék szemet utálom. Kivéve egy emberét, de amúgy nem bírom.
9/12 anonim válasza:
Szép,nekem ennél sokkal sötétebb barna!A szemöldökön pedig csak a kósza szálakat szedd ki.A nagyon vékony szemöldök sem szép!
22/L
10/12 anonim válasza:
Egy lánynál szerintem a legszebb a barna és a zöld szem. De én mindig is sötétbarnát szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!