Dota 2 kérdése:
15 éves vagyok. És az arcom olyan ronda, hogy még anyukãm is mikkor rámnéz egyböl fére néz.10 masodperc a maximum amedig ram birnak nezni. Utcan is van, hogy az öregember inkãbb ãll mint hogy mellémüljön. Szerintetek mitt tehetek?
Figyelt kérdés
Kb 3eve tart e baratom, se senkim. Mindenki lenéz mintt ha valami nemtudom mi lenék. Edig birtam mert probãltam nem oda nézni. De most közép sulival gyakorlaton vagyok màr csak 2 nap és vége. De van egy "munkatarsam" akki valamiert megtetszet és rossz mézni hogy hozãm se bir szolni mert nem lehet rãmnézni. Még beszélgetni se tudok vele.2015. júl. 22. 21:29
1/7 anonim válasza:
Biztos, hogy ennyire siralmas a helyzet?
Nem küldesz egy képet?
Mondhatnék egy-két tippet, min tudnál változtatni a jobb összkép érdekében. :)
2/7 anonim válasza:
Mi a baj az arcoddal? Ha gondolod küldhetsz nekem privátban képet, biztos van valami megoldás hogy jobban érezd magad. 25/N
3/7 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz privátban képet, megpróbálok segíteni 1-2 tippel :)
4/7 opened paradise válasza:
Valamiért ezt kétlem,anyukád biztos nem emiatt fordul el.
5/7 Duenna válasza:
Hányszor teszed fel ugyanazt a kamukérdést? Nem unod még? Te szerencsétlen!
6/7 anonim válasza:
akkor elég felszínes a kapcsolatod az anyukáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!