Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek 170 cm-hez viszony...

Szerintetek 170 cm-hez viszonyitva sok az 58 kg?

Figyelt kérdés

2015. júl. 19. 20:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%

a kutya sem foglalkozik veled 84%,a képen lévő csajról van szó.

elképesztő hogy egy objektív kritikát,értékelést képesek egyesek személyes sértésnek venni és olyan szintű a fontossági érzésük hogy egyből magukra vesznek mindent.

és buta is vagy,mert egy olyan alakhoz mint a jobb oldali legalább napi 2500 kalória kell.

az 5 óra edzés példáddal is a sötétségedet és a dilettáns mivoltodat bizonyítod.

50 perceket-1 órákat edzenek a fitnesz modellek.

2015. júl. 20. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Helyesbítek, a kutya sem foglalkozik a képeddel, mert a kérdezőről van szó. ;)

Köszönöm, tovább bizonyítod milyen kedves ember lehetsz, hogy egy válaszomból leszűröd, hogy buta és önző vagyok. :))

Eszem ágában sem lenne úgy kinézni, szóval nekem aztán édes mindegy, mennyit eszik/edz naponta. Egyszerűen arra céloztam, hogy egyeseknek fontosabb életcéljaik is vannak, mint az, hogy minél izmosabbak legyenek. Persze tudom ma már mindenki ezt akarja, mert mással nem tudja elfeledtetni a kisebbségi komplexusát. Nem ismerős, kedves utolsó? ;)

2015. júl. 20. 23:39
 13/14 anonim ***** válasza:

ismét egy buta meglátás a részedről.

edzeni az egészségért szokás a funkcióért a jó működés hosszú távú megtartásáért az igényességért és mert jó csinálni.

és ez nem életcél hanem alap.

az hogy ennek a mellékhatása egy esztétikus külső,csak ráadás.

2015. júl. 21. 16:57
 14/14 anonim válasza:
Sztem pont jó,én is ilyen vagyok kb:)
2015. júl. 22. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!