A lézeres szőrtelenítés végleges?
Az én példámat alapul véve nem az. Ráadásul át is vernek.
Elegem volt a gyantázásból, ezért 3 éve úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Az AESTHETICA orvosi központba mentem. 5 kezelésen vettem részt. Ma ugyanúgy visszanő a szőr, mint azelőtt. Igaz, a kezelés után két héttel tényleg kipotyogtak a szőrszálak, ezt aláírom. Pár hétre rá viszont minden a régi.
Nemrég voltam bent náluk. A szerződésben az áll, hogy a nem felhasznált kezelések árát (egy csomagban 8 kezelés van) visszatérítik. Meg is leptek volna, ha tényleg visszatérítették volna. Az ÁSZF-ben az áll, hogy csak az adott évben befizetett összeget térítik meg, ami alapból hülyeség, mert legkésőbb az első 1-2 kezelés során kifizettetik veled a számlát, az összes kezelés pedig körülbelül 4 évet vesz igénybe. Erről ennyit! Más központtal kapcsolatban nincs tapasztalatom. Remélem segítettem, mielőtt kidobod a pénzed az ablakon...
nekem is azt mondták h nem
sőt, 10-20% így is, úgyis ott marad, szóval valahogy a maradékot is kell szőrteleníteni
és legjobban fehér bőr - barna szőr kombón működik
engem nem győzött meg
Attól függ, hogy érted. :)
Nem végleges olyan szempontból, hogy nincs olyan, hogy oké, odamész, megcsinálják, 'oszt kész.
A szörnek ciklusos növekedése van, több évbe telhet, mire minden szálat elér a lézer. De amit egyszer már elkapott, ONNAN MÁR ALAPESETBEN NEM NÖ VISSZA. (Hormonváltozásnál pl. terhességnél elöfordulhat; illetve 8 évente sejtmegújulási folyamat miatt biztosan lesznek új szálak, de ez pl. egy kis területen max 8-10 szálat jelent.) Nekem hónalj területen csinálták 2 éve. Nem tépkedtem, elég idöt hagytam ki a kezelések között és minden alkalommal lefotóztam. Gyönyörüen látszik, ahogy minden kezelés után más és más szörtöl szabadultam meg.
Most jöttem a nyaralásról, 10 napos volt. Egy nappal elötte borotváltam a pihéket és még most sem látszanak igazán...
És ahogy látom, nagyon félreinformáltak fölöttem...
Két okból "nem lehet" nyáron lézerezni.
1.) Veszélyes a bört egyszerre kétféle fényterápiának kitenni.
2.) Ha nagyon csoki leszel, akkor nem csak a ször, de maga a bör is elnyelheti a lézert, ami égési sérüléshez vezethet. (A kezelés ugye a ször-bör kontrasztján alakul.)
Kvázi, ha a kedves kérdezö is 2015-ben él, akkor bizonyára hallott már a napocska káros hatásairól; nyilvánvalóan le fog mondani a napi x óra napozásról, szolizásról a saját biztonsága és a tartós szörtelenség érdekében. Különben hónalj területnél például egész tavasszal és nyáron mentem, hiszen léteznek fényvédök is (amit egy táskában el lehet vinni a nyaraláshoz, húha!), továbbá mechanikai radírok, amikkel leszedheted a elhalt barna bört. Izgi, mi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!