Milyen gyanta ajánlott férfiaknak arcra? (bőv. Lent)
Nincs szó itt "melegségről" vagy hasonlókról. Nagyon érzékeny a bőröm és egyértelműen nem tetszik a szakáll vagy a bajusz. Viszont még a hetente egyszeri borotválás is irritálja a bőrömet és borzasztóan fáj és viszket, minden bajom van. Rengeteg krémet meg minden mást kipróbáltam már de nem használnak ezért ki szeretném próbálni a gyantát. Azt viszont nem tudom hogy milyen lenne oda jó mert nem vagyok otthon a témában. Vagy mindegy? Magamnak szeretném csinálni, nem megyek el semmiféle kozmetikushoz vagy máshoz.
Köszönöm a válaszokat. 20F
Én első körben megpróbálnálak rábeszélni, hogy legalább első pár alkalommal menj el kozmetikushoz, mert baromira fog fájni azt az erős szőrt kitépni és legalább egy kicsit hozzászoknál, illetve meg tudnád figyelni a technikát is.
Ha ezt mindenképp kizárod, akkor én esetleg bikinivonalra való hideggyantacsíkkal próbálkoznék vagy cukorgyantával.
köszönöm kedves második válaszoló:)
megnézem majd azt a kettőt.
értem én hogy miért lenne jó kozmetikushoz mennem, de szerintem én is rá tudok jönni a technikájára na meg barátnőm lehet tud segíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!