Lányok milyen elvárásaitok vannak egy sráccal szembe?
Bármi jöhet, csak ez a páwa/swag/yolo/mittudoménhogyhívják stílus ne. Az a "still" egyenlő a szandál+zokni kombóval.
Az ápoltság alap dolog.
Nem fontos a kigyúrtság, de ne férjek bele kétszer a nadrágjába.
Az összkép legyen rendben 😊
Külső:
-legyen nálam magasabb (bár 157 centinél nem akkora mutatvány ez a dolog, még akkor sem, ha felveszek egy magasabb sarkú cipőt)
-legyen ápolt
-öltözködjön férfiasan, de igényesen (szóval nem divat-cicafiúkra bukom, de azért tiszta ruhát vegyen, alkatához-stílusához-színeihez megfelelően öltözködjön, ne legyenek szétnyúzva, kibolyhosodva a ruhái, passzoljanak egymáshoz a ruhái... plusz ne hordjon rózsaszínt, szandált zoknival, szerszámszorongatóan szűk csőnadrágot, nagyon feszülős felsőt, tornapólót, "vicces" feliratos cuccokat, ne legyen ecsethaja)
-testalkatra inkább átlagos vagy mackós... de alapjáraton nekem az arc jobban számít, mint a test (azért szumóbirkózó, izomtibi meg nagyon gebe inkább ne legyen)
Egyebek:
-legyen kedves, figyelmes, hűséges, de ne legyen nyálas
-legyen meg a véleménye a dolgokról és álljon ki magáért
-legyen gyakorlatias
-legyen őszinte, intelligens, tájékozott, művelt
-legyen humora (de nem az a fajta, ami szerint az a vicces, ha egymást csicskag...izzük)
-legyen kompromisszumkész (cserébe én is az vagyok, nyilván)
szerencsére megtaláltam már azt, akiben mindez megvan :)
Például az h válaszoljon, ha ráírok és ha valami nem tetszik neki bennem azt mondja meg kissé finoman, de érthetően.
E mellett, legyen rendes, hűséges, kitartó, akarjon majd gyereket, szeresse a gyerekeket, szeressen engem :D
Legyen klezdeményező és bátor.
Külsőleg: legyen nálam idősebb vagy egyidős velem és legyen nálam magasabb (tehát 170 cm-nél magasabb)
Legyen jó humorérzéke és legyen velem elnéző, de néha szigorú. :D vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!