Mi lett velem? Létezhet ilyen?
Figyelt kérdés
Kezdek megcsúnyúlni.
Nem hízás miatt.
Fél éve még sokkal jobban néztem ki, mint most.
17 éves vagyok.
2015. júl. 9. 20:48
1/5 anonim válasza:
Persze! kamasz vagy, ilyenkor gyakran furcsán változik az arc, pl. van, hogy megnő valamelyik része, és aztán a többi később lesz újra arányos hozzá. Nekem pl. kamaszkoromban az orrom nőtt meg egyszer, és aztán változott hozzá az arcom.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem zsidós orrom lett, ez nem tud javulni magától...
2015. júl. 9. 20:55
3/5 anonim válasza:
Nyugi,ez pillanatnyi állapot,fog majd változni.Én is egyik nap szépnek találom magam,a másik nap meg ocsmánynak..Ez függ a kedvemtől,a napomtól,attól,hogy jött-e ki rajtam pattanás,és a többi:)
17L
4/5 A kérdező kommentje:
A zsidós orrom nem hiszem, hogy fog változni.:):/
2015. júl. 11. 15:49
5/5 anonim válasza:
Az orrod lehet, hogy már nem fog változni, de az arcod igen, és mivel senki nem egy orral fog találkozni, hanem VELED, az összes testrészeddel és a belsőddel együtt, ez a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!