Házilag akarok készíteni punk pólókat. Ha az elejére ráírom, hogy Punks not dead akkor mit írjak a hátuljára?
Vivienne Westwood nevére keress rá gugliban
ő tervez punkos stílusú ruhákat...nagyon egyedi ötletei vannak...egyik kedvenc tervezőm...:)
nem muszály a hátuljára írni semmit..rakhatsz rá hipóval leopárdmintát,de a póló egyik ujját hagyd ki..szerintem az tökéletes..vagy egyszerűen egy barikolt pacát..megfogod a póló hátát a közepén,összefogod,mint egy papírzsepit,amivel az orrodat készülsz turkálni,kötsz rá egy nagy csomót,vagy kötéllel össze-vissza tekered,nem sok kötéllel,azért látszódjon az anyag,és belelógatod ruhafestékes vízbe,vagy pedig jó sok hipós vízbe belelógatod egy két pillanatra,és utána vársz,és kiszívja..ha látod,hogy kiszívta,akkor kikötöd a csomót,vagy leveszed a madzagot,és trátááá,ott a batik folt! :DDD
de sztem varrhatsz rá különböző mintájú anyagokat,a lényeg,hogy ne üssön el egymástól a színük,és foltokból is csinálhatsz anarchia jelet,vagy amit akarsz!! :D
Punx not Dead! :D
Jaj basszus ennyi észt! A "Punks Not Dead" egyfajta jelszó, állandósult formában, és az eredetiben is így hangzik, mindig is így hangzott, nem a Kérdező találta ki! A szlengben nem mindig tartják be a nyelvtani szabályokat!!!!
Szerintem a hátulján sima anarchia-jel legyen.
A sok hülye Grammar Nazi. Azért Punks NOT dead, mert nem a punkokra mint emberekre gondol, hanem a punk mozgalomra/zenére. Punk is not dead. Teljesen szabályos az "is"-t " 's"-re rövidíteni... Az aposztófot meg elhagyták mer' punkok.
Szerintem fröcskölj rá hypót vagy hagyd üresen. A kevesebb néha több.
Fuck the police
No gods no masters
Riot!
Fight war not wars, destroy power not people
Do it yourself or die
Fuck the system
Smash racism
Ezek csak alegáltalánosabb punk jelmondatok. Azt írd rá amit gondolsz, ami te vagy... kedvenc zenekar stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!