Mi a véleményetek arról, hogy egyre több a plus size modell kampány az utóbbi időben?
Valahol a piszkafa modellek és a dundi plus size modellek közt kéne megtalálni az egyensúlyt. Szóval inkább átlagos testalkatú nőket kéne mutatni a kampányokban. Nem baj, ha van egy kis poci, vagy bébi háj a derékon, ha az összhatás még természetes. Ráadásul ez a plus size kifejezés is elég csalóka, van ahol 40-42-es mérettel már annak tartják a nőket, szerintem meg inkább 44, de inkább 46 feletti méreteket mondanám annak.
Ezek a kampányok főleg arra vannak, hogy a duci nők önbizalmát növeljék.
Igazság szerint teljesen mindegy. Az ízlésemet nem hiszem, hogy befolyásolná. Mert kialakult. És nekem a vékony oldalon, a "piszkafa"
Felőlem legyen, igazából engem nem befolyásol, különösképpen nem is érdekel. Ezzel max a dundi nőket nyugtatják, önbizalmukat növelik, a vékonyakat pedig elkeseríti. Ha fordítva lenne ilyen kampány fordítva is igaz lenne :D
Eléggé megoszlóak a vélemények, kinek mi jön be.
Én ezt úgy látom, hogy körülbelül olyan, hogy most ki oldalára állsz, a vékony vagy duci. Akár melyik, a másiknak oldal önbizalmát csökkented max, a sajátodét pedig növeled.
Ha egyszerűen nem tetszik a telt, akkor nekem mutathatnak 50-100-1000 lányt is, mindenhol lehet a TV-ben, újságban, bárhol, az ízlésem nem fog változni. Ez igazság szerint egy összetartó erő féleség, hogy megmutassák, hogy igenis is sokaknak bejön a telt. De szerintem ezt alapból sokan tudják...
És bármit csinálnak ugyan úgy lesznek kövér és vékony lányok is, ahogy mindig is voltak és ugyan úgy fognak tetszeni másoknak
Szerintem ez sajnos nem arról szól, hogy megmutassák, hogy mindenféle testalkat létezik... hanem egyszerűen sokkfaktor, marketingfogás. Gyakran szegény plus size modellekre tök előnytelen ruhákat adnak, hogy látszódjon a plus size-ságuk, esetleg a hurkák... mert arra utaznak, hogy lepődjön meg mki, hogy jé, ez "kövér". A divat nagy vonulatában még mindig a vékonyabbak kapják a legtöbb feladatot, mert válla funkciót látnak el, azaz a ruha bemutatása a lényeg.
A divat meg folyton változik, és nem a modellek miatt, hanem inkább a média tesz hozzá vmit, ha egyáltalán. A dundiság most még mindig nem ideál... de pl. míg 10-15 évvel ezelőtt a vékonyság menőbb volt, most ugye egyre divatosabb a nagy, kerek fenék pl.
marketingfogás.
dagadt nőket fotóznak, mintha egészséges lenne a testük.
miért nem normál testsúlyú nőket fotóznak? se a túl sovány, se a dagadt nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!