1/7 anonim válasza:
Én lány vagyok, és szerintem is elég csúnyácska. Mellizom erősítéssel, és frszesítéssel valamelyest biztos lehet javítani a kinézetén. Másrészt, szerintem ha valaki szereti a másikat, annak a párja ígyis úgyis vonzó lesz, független attól, hogy nem tökéletes :)
3/7 anonim válasza:
szerintem ezt már érdemes megcsináltatni plasztikai sebésszel. vonzónak nem mondanám
4/7 anonim válasza:
Nem undorító, de én biztosan megműttetném, mert szépnek sem szép...
5/7 anonim válasza:
Azért azt gondoljuk át, hogy nem két mell fog mászkálni önmagában, hanem egy nő, akinek valamilyen a haja, a szeme, az arca, a mosolya, a gesztusai, a hangja, a lába, a dereka, a csípője stb. ÉS a melle is.
Igen, ez nyilván nem szép mell, bár mint a cikk is írja, ha nem is biztosan, de diagnosztizáltak egy rendellenességet nála.
6/7 anonim válasza:
Öööö... Legyünk őszinték: undorító! Nem mintha minden a melledtől függene/szakítanának veled a fiúk, ha megtudnák, hogy ilyen, de azért kezdj vele valamit...
7/7 Scav válasza:
Nem nagyon undorító, csak nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!