Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Napfüggő vagyok, miért?

Napfüggő vagyok, miért?

Figyelt kérdés
a bőrrákkal ne gyertek! :)

2015. júl. 1. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Ha nem rákkal, akkor aszalódott, kiszáradt bőrrel. 40 évesen 60-nak fogsz látszani. A bőr nem felejt, káros hatások összeadódnak.
2015. júl. 1. 20:00
 2/7 A kérdező kommentje:
félreértettél :) nem elrettentést kértem, vagy a következményeit felsorolni :)
2015. júl. 1. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem nyáron születtél véletlenül? :D Lehet, hogy azért.

(Egyébként csak magas faktorszámú napvédőt kell használni és akkor nem lesz baja a kérdezőnek.)

2015. júl. 1. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Én pont napkerülő vagyok, ha a buszon rám süt a nap, akkor a belső székre ülök, mindig behúzódom az árnyékba. Nálam számos oka van, egyrészt tele vagyok anyajegyekkel, és félek, hogy elrákosodnak, másrészt nagyon ügyelek arra, hogy minél kevésbé károsítsam a bőrömet, hogy sokáig fiatalosan nézhessek ki. Azt viszont nem tudom megválaszolni, miért vagy napfüggő, eleve hülyeség feltenni ezt a kérdést, és várni, hogy idegenek válaszolják meg, ha eleve te sem tudod, mi az oka. Egyáltalán miért kell rá választ keresni, egyszerűen szeretsz napozni, és kész.

Talán azt még hozzátenném, hogy télen ugye sokan a napfény hiányának a hatására lesznek depisek, ezzel magyarázható, hogy téged miért tesz a napon töltött idő boldoggá.

2015. júl. 1. 20:31
 5/7 A kérdező kommentje:

látod, te is adtál egy választ :)

nem értem miért kell belekötni, lehet épp egy olyan válaszol aki ugyanígy vele, de megtudja magyarázni :)

2015. júl. 1. 21:33
 6/7 A kérdező kommentje:
van*
2015. júl. 1. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
én is napfüggő vagyok.. egyszerűen imádom a napot :) valaki szoli függő én meg a természetes módját választom inkább :)
2015. júl. 1. 22:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!