11/26 A kérdező kommentje:
nem vagyok emós és nem is akarok az lenni
2015. jún. 27. 23:22
12/26 anonim válasza:
Ne törődj a kilencessel. Biztos bu-zi.
13/26 anonim válasza:
10/6 (értsd: átlagosnál picit szebb, hosszú távra való)
20/F
15/26 anonim válasza:
Kedves tizenkettes válaszoló,
Szerinted egy férfi attól lesz "bu-zi", hogy nem tetszik neki a képen látható lány? Mert szerintem nem, mindenkinek más a női ideálja, és nekem más kinézetű lányok tetszenek.
Valamint a melegek a "Homoszexualitás" nevű témában válaszolnak!
16/26 anonim válasza:
Bocsánat, de nekem valami nagyon nem stimmel a szemeddel emiatt is szebb a szemüveges képed, olyan 10/5-ot mondanék minden rossz indulat nélkül teljesen őszintén 25/F
17/26 anonim válasza:
Nem pontozok senkit.Nem is tetszel, talán azért mert kislány vagy.
19/26 anonim válasza:
Helyes kislány vagy, de még nagyon nem tudsz mit kezdeni magaddal. Fogalmad sincs, hogy kéne javítani a külsődön, mi áll jól, mi nem. Hát az a napszemüveg szörnyű, mert nagy rád. A másik képen pedig csak ront rajtad a smink. Meg a hajad is uncsi. Pedig az alapok nagyon jók, szép pofid van, majd jó nő leszel idővel. Pontozni nem szeretnélek, mert ízléstelen dolognak érezném, túl fiatal is vagy és amúgy is csak az egyszer meg... csajokat szoktam pontok szerint rangsorolni. :D
20/26 anonim válasza:
Alapjaiban szép vagy, de tényleg nem tudod mi áll neked jól, az 1. képen a smink nagyon béna, nem illik hozzád... a második képen a napszemüveg ami óriási rád... a hajad unalmas és csak lóg a nagyvilágba. Ott a választéknál olyan mintha hiányos lenne, tehát nagyon előnytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!