Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Fenék vagy mell?

Fiúk! Fenék vagy mell?

Figyelt kérdés
2015. jún. 27. 18:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
a kérdés az, hogy fenék vagy mell? arra voltam kiváncsi ki melyiket nézi meg előbb, és melyik fogja meg jobban, ezzel nem azt mondtam, hogy ezt hatalmasabbnak tartanám az intelligenciától :) köszi az értelmes válaszokat
2015. jún. 29. 17:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Egy kérdést fel lehet tenni normálisan, értelmes mondatokkal kiegészítve! A kérdés feltevésével van itt a probléma, nem a válaszokkal! Nem tudom mit vártál...

De ettől függetlenül én azt nézem meg először, amit meglátok és az lehet a kisujja is... :D

Melyik jön be jobban? Ez egy jó kérdés, de lehet azt mondanám, hogy egyik sem. Nem vagyok sem mell se fenék centrikus, a véleményem maradt: az egész alak számít! Ugyan úgy meghatározó szerep nálam még pl. a láb, has és még sorolhatnám, lényegében bármi...

Mivel a vékony testalak tetszik, ebből kifolyólag (valószínűleg) azért preferálom jobban a kis mellet és feneket is. Ami nálam számít, hogy formás legyen!

Ezt így (én legalábbis) nem tudom eldönteni, hogy melyik fog meg jobban. Ez kb olyan, hogy választanod kéne melyik karod vágják le xD Mindkettőre szükség van

Tehát én azt mondom, hogy megvan mindkettőnek a maga szépsége, de inkább az egész alak az ami ténylegesen számít! És felőlem lehet bármelyik bármilyen szép, ha az alakja pocsék

2015. jún. 29. 17:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi:) igazad van
2015. jún. 29. 17:51
 14/14 anonim ***** válasza:
segg
2015. júl. 2. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!