Fiúk/Férfiak nektek melyik alkat a vonzóbb? (kép)
Figyelt kérdés
A két kép közül melyik tetszik jobban, a vékonyabb vagy inkább a kicsit husisabb? Tudom a köztes állapot lenne ideális, de csak ha e kettő közül lehet választani, melyik lenne az?
2015. jún. 25. 16:24
1/12 anonim válasza:
Jól mondod, a kettő közötti. Ha nekem választani kellene, akkor inkább a felső.
2/12 anonim válasza:
ha csak a kettő közül lehet választani, akkor agglegényként halok meg, szóval egyik sem
köztes állapot egy kis izomzattal megspékelve, az a tuti
3/12 anonim válasza:
a felső sor szerintem anorexia felé hajlik, a másiknál a 4. 5. 6. 7. még jó szerintem L
8/12 anonim válasza:
Az első és a kettő közötti tetszik. A harmadik már egyáltalán nem.
F18
9/12 anonim válasza:
tény, hogy van pár anorex pina a felső sorban, nade:....
hát ez a dove remekül benyalt a duciknak ezzel a reklámmal,...ez valami vicc, hogy a Victoria Secret modellekhez akarja hasonlítani a saját modelleit, és amazokat meg kritizálja? :'''DD sírok gecc :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!