Fiuk! Milyen hosszú legyen egy lány haja a ti izléseteknek (kép lent)?
Oké, tudom, hogy nemtől függetlenűl mindenki a leghosszabbat választja (khm...khm), de nektek mi az a hajhossz, ami már izléstelenül rövid, ami elfogadható és ami szép?
Mindenki teljesen másképp néz ki hosszú vagy rövid hajjal, pl: [link]
1. Rövid [link]
2. Orcáig érő [link]
3. Vállig érő [link]
4. Felkar közepéig [link]
5. Derékig [link]
6. Extrahosszú [link]
Az extrahosszú nem tetszik,
a többi jó
"Oké, tudom, hogy nemtől függetlenűl mindenki a leghosszabbat választja"
Hát, nem... Lány vagyok és soha nem kéne derékig vagy annál is hosszabb haj. Az orcáig és a vállig érő tetszik a legjobban.
Húgomnak meg még az elsőnél is rövidebb haja van, mert rühellte a hosszú haját, és a derékig érőt olyanra vágatta, mint amilyen Májli Szájrusznak volt egy időben, az az oldalt felnyírt. Mondjuk ő elég extrém fazon amúgy is. Nem a Májli, hanem a húgom :D
És "érdekes módon" van pasija, aki így szereti.
1-5-ig mind tetszik, de inkább csak a 4-ig, mert derékig érő hajból még sosem láttam szépet, vagyis olyat, ami nem volt agyonig tönkremenve.
a nagyon hosszú hajak nem tetszenek.
viszont az extra rövid haj is jól áll egyes csajoknak, de kevésnek. pl. osváth andrea meg tatár csilla tök szexik a fiús rövid hajjal, mert amúgy meg nőies az arcuk, nőiesen öltözködnek.
de amúgy a legjobban a orcáig és a felkar közepéig érő hajak jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!