Szerintetek lányok, mi az álom alak? Hány kilo körül és hány évesen?
Nemtom hány kg, de én Grlic Tímea testéhez hasonlót akarok :D
18/L
170 cm vagyok, jelenleg 65 kiló de 60-62vel jobban meglennék elégedve.
24n
Tavaly 57 kg voltam a 160 centimhez, karcsú voltam és formás, lapos has, formás végtagok, homokóra alkat. Sokat edzettem, és odafigyeltem a táplálkozásra is, nagyon jól néztem ki, mindenki meglepődött a súlyomon, kevesebbnek gondoltak (szóval baromira nem számít a kiló).
Most 65 kg vagyok, és meglátszik a hízás, a sport hiánya. A tavalyi alakom az álomalakom. Reálisan látom, hogy mi az, amit el tudok érni (pl széles cípővel é vállakkal sosem leszek Audrey Hepburnhöz hasonló madárcsontú törékenyke).
22 éves vagyok.
178 cm vagyok és 56 kiló. mikor 62 körül voltam, azt hittem, ez az álomsúlyom, de egyáltalán nem, szeretnék lemenni olyan 53-ra mondjuk.
amúgy nem csak a súlyon múlik. feszesnek és arányosnak lenni sem árt.
159cm vagyok 47kg, jól érzem magam a bőrömben
, felesleg nincs rajtam, de így is sokszor megkapom, hogy eszek-e rendesen.. 48-49kg-mal lehet nem tűnnèk ilyen vékonynak, 34 a ruhameretem 20/L
Csak nekem sokkoló, hogy 170cm + csajok olyen 50-55 kg akar lenni?! Csont és bőr.
170 cm-hez 65 kg - izmos vagyok, szálkás testet szeretnék
hogy mikorra? Amikor sikerül elérnem.
hát én 50 kilósan nem voltam csont és bőr, volt bőven mellem meg fenekem, csak felesleg nem volt a hasamon.
az 50 kiló teljesen jó 170 cm-hez.
50 alatt van szerintem a sovány kategória, de abban is lehet valaki csinos. ha meg valakinek széles a csípője, akkor 42 kilósan is nagy lesz a s.gge az alkatához képest.
16 éves lány vagyok.
168 cm, és 58 kg.
Jó lenne, ha mondjuk nőnék még két centit, és fogynék három kilót.
Tehát 170 cm, és 55 kg. Az tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!