1/13 anonim válasza:
Olyan kép nincs,amin normálisan mosolyogsz, és fele annyi smink és effekt van a képen?
3/13 anonim válasza:
Hát csúnya nem vagy... de ha azt mondanák, hogy egy fiú van a képen sminkben és parókában akkor elhinném.
4/13 anonim válasza:
Én csak egy fintorgó, üresfejű, kiscsajt látok egy széteffektezett képen, aki próbál valami nagyon szexi pózt felvenni, hogy menőbb legyen a fél kettes selfieje. A következő lehetne egy ízlésesebb kép, amin látszik is valami?
5/13 anonim válasza:
Megmondom ha olyan képet teszel fel ami nincs szerkesztve és látszol is rajta normálisan. Mert ilyen képen még nagyanyám is szép tud lenni. Annyit látok hogy lapos unalmas hajad van... mást nem nagyon.
6/13 anonim válasza:
Amúgy miért kell üresfejűzni valakit egy kép alapján? Én is megnéznék egy olyan képet, ahol nincs annyi filter, de nem kéne sértegetni. Tényleg mutass egy másik képet magadról, szerintem azon is csinos lennél.
7/13 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy a kérdező üresfejű, csak azt, hogy úgy néz ki.
Ha nem üresfejű, akkor azt az oldalát mutassa meg!
Mert én a képen egy divatmajom kislányt látok, aki azt hiszi, az a szép, ha agyoneffektezi a képet, mosoly helyett valami megfeszült szájszerűséget mutat, és a kezével simogatja a haját, vagy a szájába rakja a kisujját.
8/13 A kérdező kommentje:
Nyugodjatok meg nem én vagyok..tudom hogy senki nem fogja el hinni de ha úgy kezdem,hogy:"szerintetek szép ez a lány?"akkor törölték volna és köszönöm a válaszokat!:'DD
2015. jún. 20. 15:42
9/13 anonim válasza:
Nem tetszel.Vékony lehetsz nagyon az arcod sem jön be.
10/13 A kérdező kommentje:
Irjatok még nyugodtan! xDDD
2015. jún. 20. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!