Körömnyomda tulajdonosok! Milyen mintázó körömlakk színeket érdemes venni?
Figyelt kérdés
Szeretnék Konad típusú nyomdázót rendelni, a B szettet abban ugye van fekete, fehér, és világos rózsaszín körömlakk. Még vannak olyan színek azeken kívül amit érdemes megvenni hozzá? Melyek mutatnak jól a körmökön?
És nektek melyik korong vált be hozzá a legjobban(amiken a mintákat választhatod ki) ? Itt egy link, amelyiken megnézhetitek a körömlakk színeket és a korongokat:
2010. márc. 1. 12:13
1/2 anonim válasza:
Hát szerintem a fekete és a fehér a lényeg. De azt tudod hogy általában sima körömlakkal is használhatod? A rózyaszín pl szerintem tök fölösleges hacsak nem fekete alapra szeretnéd mert nem látszik... Én most vettem hozzá uv rózsaszínt,hogy na ez már jó lesz és még az sem látszik nagyon.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a fehér a leghasznosabb, minden más szín sűrű, jól fedő körömlakkal megcsinálható. Én pl. hagyományos lakkokból nagyon jól tudom használni hozzá a sötétbordó, sötétlila, sötétkék, fekete, sötétrózsaszín színeket, valamint króm fényű lakkokból (amik nem szemcsések) az aranyat, ezüstöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!