Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Azsia center? Jartok oda?

Azsia center? Jartok oda?

Figyelt kérdés
Erdemes vasarolni az azsia centerben? Mit szoktatok ott venni? Sosem voltam meg de ugy elneznek :)
2015. jún. 18. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nézz szét azzal nem veszítesz semmit:) de szerintem drága.
2015. jún. 18. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Cipőt, meg kínai "bizbaszokat" megéri venni, meg hajkencéket, zoknit, bugyit..de nadrágot, felsőt nem igazán, némelyik drágább, mint pl egy plázás boltban.
2015. jún. 18. 18:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában nem nagyon voltam, de amúgy szoktam. Amiket szoktam venni / sztem megéri:

-cipő

-táska (de érdemes megvizsgálni az anyagot, varrást!!!)

-ha van vmi bizonyos márkájú arc- vagy hajápolási cucc, amit imádsz, mert ált. olcsóbban lehet kapni (Dove, Nivea, Garnier ilyesmik)

-parfüm (bár nem mindenhol árulnak eredetit, erre figyelni kell... bár az olcsóbb parfümök - amiket pl. drogériában lehet kapni, celebparfümök stb. azok nem szoktak hamisak lenni, és így is olcsóbbak, mint a drogériában)

-smink (alapozót, púdert lehet venni jóval a drogériás ár alatt, már forgalomból kivontat is, ha olyat keresel... márkásabb, drágább termékeket is érdemes venni, de csak akkor, ha tudod, mire kell figyelni a csomagolásnál stb., mert vannak hamisítványok is)

Amit sztem nem éri meg:

-ékszer - az esetek többségében ebayen olcsóbban megveszed ugyanazt

-ruhák - ízléstelenek, stílustalanok, giccsesek és ahhoz képest nagyon drágák... leértékeléskor H&M-ben olcsóbban vásárlok, a turit meg egyáltalán nem veri

2015. jún. 19. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!