Azsia center? Jartok oda?
Mostanában nem nagyon voltam, de amúgy szoktam. Amiket szoktam venni / sztem megéri:
-cipő
-táska (de érdemes megvizsgálni az anyagot, varrást!!!)
-ha van vmi bizonyos márkájú arc- vagy hajápolási cucc, amit imádsz, mert ált. olcsóbban lehet kapni (Dove, Nivea, Garnier ilyesmik)
-parfüm (bár nem mindenhol árulnak eredetit, erre figyelni kell... bár az olcsóbb parfümök - amiket pl. drogériában lehet kapni, celebparfümök stb. azok nem szoktak hamisak lenni, és így is olcsóbbak, mint a drogériában)
-smink (alapozót, púdert lehet venni jóval a drogériás ár alatt, már forgalomból kivontat is, ha olyat keresel... márkásabb, drágább termékeket is érdemes venni, de csak akkor, ha tudod, mire kell figyelni a csomagolásnál stb., mert vannak hamisítványok is)
Amit sztem nem éri meg:
-ékszer - az esetek többségében ebayen olcsóbban megveszed ugyanazt
-ruhák - ízléstelenek, stílustalanok, giccsesek és ahhoz képest nagyon drágák... leértékeléskor H&M-ben olcsóbban vásárlok, a turit meg egyáltalán nem veri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!