Intim gyanta helyett hasonlóan tartós simaság?
Figyelt kérdés
Több mint 5 éve, hogy rendszeresen borotválkozom az intim területeket, de már nagyon gyorsan nő a szőr, ezért bevállaltam egy intim gyantázást. Elég ha azt mondom, hogy nem volt épp kellemes, és akkor finoman fogalmazok. Más tartós megoldás, ami nem jár ilyen fájdalommal létezik?2015. jún. 17. 21:38
1/2 anonim válasza:
Ha hatásos és tartós megoldást szeretnél, akkor sajnos csak gyanta és az epilátor jöhet szóba. Bármelyik opciót is választod, nagyon kellemetlen lesz, de 2-4 alkalom után hozzá lehet szokni, és abszolút nem fog fájni. A gyantát én is egyszer próbáltam, de túl macerásnak találtam, és így döntöttem az epilátor mellett. 4 éve használom, meg se érzem mostmár :) ráadásul magadnak csinálod, és tudod irányítani ha nagyon fájna. Sok sikert és kitartást :D
2/2 A kérdező kommentje:
Nem lettél tőle pöttyös, nem okozott semmi bajt?
2015. jún. 18. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!