Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Intim gyanta helyett hasonlóan...

Intim gyanta helyett hasonlóan tartós simaság?

Figyelt kérdés
Több mint 5 éve, hogy rendszeresen borotválkozom az intim területeket, de már nagyon gyorsan nő a szőr, ezért bevállaltam egy intim gyantázást. Elég ha azt mondom, hogy nem volt épp kellemes, és akkor finoman fogalmazok. Más tartós megoldás, ami nem jár ilyen fájdalommal létezik?
2015. jún. 17. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha hatásos és tartós megoldást szeretnél, akkor sajnos csak gyanta és az epilátor jöhet szóba. Bármelyik opciót is választod, nagyon kellemetlen lesz, de 2-4 alkalom után hozzá lehet szokni, és abszolút nem fog fájni. A gyantát én is egyszer próbáltam, de túl macerásnak találtam, és így döntöttem az epilátor mellett. 4 éve használom, meg se érzem mostmár :) ráadásul magadnak csinálod, és tudod irányítani ha nagyon fájna. Sok sikert és kitartást :D
2015. jún. 17. 21:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem lettél tőle pöttyös, nem okozott semmi bajt?
2015. jún. 18. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!