Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok mi a véleményetek a...

Lányok mi a véleményetek a Claire's üzletről?

Figyelt kérdés
Csak 1 körömlakkot vettem de az nagyon tetszik. Ajakápolókról stb cuccról mi a véleményetek, aki szokott ott vásárolni?
2015. jún. 17. 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Szart árulnak drágán. Egyáltalán nem éri meg.
2015. jún. 17. 09:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek. Hiába külsőre jól néznek ki a pl szemfesték doboza, már ha ott jobban megnézed, látod, hogy tök szar minőség.

Eleve nagyon drága hely. Nagyon ritkán veszek ott bármit is, de akkor is csak az ilyen többdarabos fülbevalót ajándékba.

2015. jún. 17. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Sztem nem draga! Amiket ott vettem egyaltalan nem jottek szet, nincs veluk semmi baj. Sminkeket nem veszek ott, mert hat nem drogeria es nem az a fo termekuk. (A sminkeket meghagyom a MACnak es a L'Oréalnak) :);) De amugy van egy csomo otletes, jo termeke.
2015. jún. 17. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Drága. Nyakláncot és gyűrűt ne vegyél ott, mert lekopik a színe nagyon hamar. Fülbevalóm van több is, de azt is csak ilyen "kettőt fizet, hármat vihet" akción vettem, mert úgy talán megérte. Viszont a masnis hajcsatok, kulcstartók, körömlakkok hajba valók, pénztárcák, telefontokok és a táskák jók, csak nagyon drágák. Ajakápolót nem vettem ott, mert nekem a labello vált be és azt használom.
2015. jún. 17. 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon drága és a cuccok nagy részét ebay-en is meg lehet venni sokkal olcsóbban. Sminket meg nem veszek ilyen helyen, csak minőségit használok. Ajakápolóból sem az ízes, színes a nyerő... az semmire nem jó. A patikai milliószor jobb.
2015. jún. 17. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
78%

Na, az #5-ös leírta, amit én akartam írni :D

A kenceficék katasztrofálisak, szarabbak, mint a Miss Sporty, pedig az nagy szó.

A kiegészítők jó részét meg ők is kínából rendelik, valószínűleg ebay-en keresztül.

Amikor a húgommal bementünk, ott mutogattam neki, hogy nézd már, ezt is lehet kapni ebay-en, meg ezt is, meg ezt is, meg ezt is... Csak nem 2-3000 Ft-ért, hanem 250-ért.

2015. jún. 17. 19:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) egyszer voltam, de hogy is mondjam enyhén szólva drága...
2015. jún. 19. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!